Παρακαλώ περιμένετε...

Σχετικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα doiteasy.gr, κατόπιν συνεχών προτροπών από πελάτες και συνεργάτες είναι πλέον γεγονός. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου υφασμάτων και υλικών ραπτικής από το 1962. Σήμερα 50 χρόνια μετά, η τρίτη πλέον γενιά συνεχίζει την ίδια επιχείρηση, το κατάστημα στην οδό Νικίου, με το ίδιο μεράκι, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της εταιρείας, με κύριο πλέον αντικείμενο τις εισαγωγές και το εμπόριο ειδών γάμου – βάπτισης.

Από το 2005 με το καινούριο show room στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι και σήμερα μέσω διαδικτύου από ηλεκτρονική διεύθυνση www.doiteasy.gr Έχοντας πλέον καταξιωμένη παρουσία στον χώρο αυτό, με βασικό κριτήριο την άριστη επιλογή συνεργατών από τη χώρα μας αλλά και ολόκληρο το κόσμο, επιτυγχάνουμε χαμηλότερες τιμές προς όφελος των καταναλωτών, προσφέροντας ποιοτικά αλλά συγχρόνως και ανταγωνιστικά προϊόντα.

Η εταιρεία μας παράλληλα με τη λιανική, δραστηριοποιείται και στην χονδρική πώληση υφασμάτων και υλικών διακόσμησης καθώς και ειδών γάμου. Για εταιρείες και επαγγελματίες με συναφές αντικείμενο που ενδιαφέρονται για κάθε είδους συνεργασία μπορούν να επικοινωνούν μέσω email στο info@doiteasy.gr ή τηλεφωνικά στο 210 3222977.

καλαθι αγορων

 
Δωρεάν Μεταφορά