Παρακαλώ περιμένετε...

Τρόποι πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κτλ) είναι αυτά που παρατίθενται στην περιγραφή των προϊόντων ή στην επικοινωνία σας με εκπρόσωπο της εταιρείας μας. Σε πολλές περιπτώσεις για την προώθηση της παραγγελίας σας θα πρέπει να καταβάλλετε προκαταβολή, σε αυτή τη περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Η προκαταβολή καθώς και η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποιείται με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

1. Με αντικαταβολή courier ACS ή ΕΛΤΑ

2. Με πιστωτική κάρτα VISA , MASTERCARD , που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (ενημερωθείτε και για τις άτοκες δόσεις).

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας (τηλεφωνικά ή με email στο info@doiteasy.gr το καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Οι  λογαριασμοί που διαθέτουμε είναι:

-  Alpha Bank είναι:

Eurobank είναι:

Εθνική Τράπεζα είναι:

4. Με πληρωμή στον εκπρόσωπό μας αν σας παραδώσουμε εμείς τα προϊόντα σας.

5. Με πληρωμή στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή σας.

 

Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη ή τιμολόγιο.

Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, προ της χρέωσής σας και της παράδοσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει. Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος.

καλαθι αγορων

 
Δωρεάν Μεταφορά