Παρακαλώ περιμένετε...

Όροι Συναλλαγών

1. Εφαρμογή

1.1. Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει τις συναλλαγές μέσω του doiteasy.gr, το οποίο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων, της εταιρείας Α & Δ ΤΟΠΑΛΙΔΟΥ ΟΕ, με έδρα την Αθήνα.

1.2. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης.

 

2. Ασφάλεια

To doiteasy.gr για την πληρωμή σας με πιστωτική κάρτα συνεργάζεται με την τράπεζα … . Για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας το σύστημα σας μεταφέρει σε ειδική σελίδα της τράπεζας και όχι μέσα στον κόμβο μας. Η σελίδα αυτή παρέχει απόλυτη ασφάλεια μεταφοράς δεδομένων. Πρακτικά, η ασφάλεια που παρέχουμε είναι αυτή που παρέχει η …. για τις συναλλαγές της. Τόσο ο κόμβος doiteasy.gr όσο και οι συνεργάτες της εταιρείας δεν έχουν καμία επαφή με την πιστωτική σας κάρτα, και άρα δεν υπάρχει τρόπος υποκλοπής των στοιχείων σας. Για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση πάνω στο θέμα των συναλλαγών με πιστωτική κάρτα μέσω διαδικτύου μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Συναλλαγών της … ή της τράπεζάς σας.

 

3. Προσφορές / Παραγγελίες

3.1. Οι παραγγελίες δίδονται με τους εξής τρόπους:

-   ηλεκτρονικά με την υποβολή και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας  online

-   ‪τηλεφωνικά στο 210-3222977

-   ‪μέσω ανταλλαγής email με την εταιρεία μας

-   μέσω επίσκεψής σας στην έδρα της εταιρείας μας (Αιόλου 56 & Νικίου 17, 105 60 Αθήνα)

3.2. Υποχρεούστε να ελέγξτε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και ενημερώστε αμέσως το doiteasy.gr εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.

3.3. Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

3.3.1. Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου περιλαμβάνεται ΦΠΑ

3.3.2. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

4. Τιμή και Όροι Πληρωμής

4.1. Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κτλ) είναι αυτά που παρατίθενται στην περιγραφή των προϊόντων ή στην επικοινωνία σας με εκπρόσωπο της εταιρείας μας. Σε πολλές περιπτώσεις για την προώθηση της παραγγελίας σας θα πρέπει να καταβάλλετε προκαταβολή, σε αυτή τη περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Η προκαταβολή καθώς και η εξόφληση της παραγγελίας πραγματοποιείται με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

4.1.0. Με αντικατβολή με courier ACS ή με ΕΛΤΑ

4.1.1. Με πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD, που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (ενημερωθείτε και για τις άτοκες δόσεις).

4.1.2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας (τηλεφωνικά ή με email στο info@doiteasy.gr το καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Οι  λογαριασμοί που διαθέτουμε είναι:

-  Alpha Bank είναι:

Eurobank είναι:

Εθνική Τράπεζα είναι:

4.1.3. Με πληρωμή στον εκπρόσωπό μας αν σας παραδώσουμε εμείς τα προϊόντα σας.

4.1.4. Με πληρωμή στο κατάστημά μας κατά την παραλαβή σας.

4.2. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη ή τιμολόγιο.

4.3. Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, προ της χρέωσής σας και της παράδοσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει. Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος.

 

5. Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

5.1. Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός ή εκτός Ελλάδας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

5.2. Το κόστος αποστολής είναι αυτό που αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από τον κόμβο. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης.

5.3. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση. Το doiteasy.gr, υπό την επιφύλαξη του όρου 7, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-15 εργασίμων ημερών ανάλογα με τη διαθεσημότητα και το είδος των προϊόντων της παραγγελίας σας.

 

6. Εγγύηση

6.1. Το doiteasy.gr παρέχει εγγύηση και εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό του και τα οποία το doiteasy.gr μεταπωλεί).

6.2. Το doiteasy.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

 

7. Ανωτέρα Βία

Το doiteasy.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του doiteasy.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

 

8. Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτης

Ως αγοραστές είστε υπεύθυνοι για:

8.1.1. Την επιλογή προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.

8.1.2. Τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την εταιρεία μας, εάν χρειάζεται.

 

9. Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών

9.1. Στην περίπτωση που τα προϊόντα που αγοράσατε είναι ελαττωματικά κατά το διάστημα των πρώτων 10 ημερολογιακών ημερών έχετε δικαίωμα να τα επιστρέψετε. Η χρέωση επιστροφής επιβαρύνει το doiteasy.gr και θα γίνεται με τρόπο που θα συμφωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του doiteasy.gr. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττώματος δικαιούστε άμεση νέα παράδοση ή πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας.

9.2. Με εξαίρεση σε ορισμένα είδη (βλ. επόμενη παράγραφο) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνεστε με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων, ενώ χρεώνεστε με ακυρωτικά ύψους 20% του συνολικού κόστους της παραγγελίας σας. Το υπόλοιπο 80% το πιστώνεστε σε μορφή πιστωτικού σημειώματος για μελλοντικές αγορές και όχι με άμεση επιστροφή χρημάτων.

9.3. Εξαίρεση από το γενικό κανόνα των επιστροφών αποτελούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν πρόσθετες εργασίες που γίνονται αποκλειστικά για εσάς και αποκλείουν τη δυνατότητα να πωληθούν στη συνέχεια σε άλλον. Ενδεικτικά οι κατηγορίες που δεν επιτρέπεται η επιστροφή είναι έτοιμες μπομπονιέρες, πουγκιά, κομμένα υφάσματα κλπ. και γενικά οτιδήποτε προϋποθέτει επεξεργασίες προσαρμογής για εσάς και άρα αποκλείει τη δυνατότητα να πωληθούν σε άλλον. Επιστροφές σε κάθε περίπτωση γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να φέρουν φθορές ή να έχει καταστραφεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Ειδικά όσον αφορά τα κουφέτα, ζαχαρωτά κάθως είδους τρόφιμο διέπονται συγκεκριμένη πολιτική αποστολής "εύθραυστα και ευαισθήτα" και δεν μπορούν να επιστραφούν. Επιπλέον η αποστολή των κουφέτων σε περιοχές εκτός Αθηνών, γίνεται κατόπιν συννενοήσεως με δική σας ευθύνη.

9.4. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

9.5. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το doiteasy.gr θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως (fax. 210-3222977 υπ΄όψιν doiteasy.gr αναφέροντας ημερομηνία /αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής) εντός της ως άνω 10ήμερης προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από το doiteasy.gr, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή θα αναγράφεται στην έγγραφη έγκριση επιστροφής.

καλαθι αγορων

 
Δωρεάν Μεταφορά