Παρακαλώ περιμένετε...

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ

Στην ενότητα ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ, σας παρουσιάζουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για μπομπονιέρες γάμου καθώς και όλα τα καινούρια μας σχέδια για τη σεζόν 2013-2014.

Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν το 1 τεμάχιο και περιλαμβάνουν όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να κατασκευάσετε τη κάθε μπομπονιέρα, χωρίς τα κουφέτα. Τα υλικά σας έρχονται έτοιμα (τα μαντήλια και τα πουγκιά γαζωμένα, τα τούλια κομμένα, τα παπιγιόν και οι φιόγκοι δεμένοι) ενώ εσείς κόβετε μόνο τις κορδέλες και συνθέτετε τη μπομπονιέρα σας. Μαζί παραλαμβάνετε 1 δείγμα ολοκληρωμένο καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή της μπομπονιέρας.

Υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης της κάθε μπομπονιέρας με επιλογή άλλων χρωμάτων βάσει του χρωματολογίου του επιλεγμένου υφάσματος καθώς και διαφορετικών κορδελών ή κορδονιών από εκείνα που παρουσιάζονται στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίζετε το πλήρες κόστος της μπομπονιέρας μαζί με τα κουφέτα ΧΑΤΗΗΓΙΑΝΝΑΚΗ, οι επιβαρύνσεις ενδεικτικά έχουν ως εξής:

1. Με 5 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη βασικό ή κουφέτα σοκολάτας bijoux Χατζηγιαννάκη +0.20 ευρώ

2. Με 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη βασικό ή κουφέτα σοκολάτας bijoux Χατζηγιαννάκη, +0.25 ευρώ

3. Με 9 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη βασικό ή κουφέτα σοκολάτας bijoux Χατζηγιαννάκη, +0.30 ευρώ

4. Με 5 κουφέτα choco almond Χατζηγιαννάκη (κλασσικές γεύσεις), +0.30 ευρώ

5. Με 7 κουφέτα choco almond Χατζηγιαννάκη (κλασσικές γεύσεις), +0.40 ευρώ

6. Με 9 κουφέτα choco almond Χατζηγιαννάκη (κλασσικές γεύσεις), +0.40 ευρώ

 

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή να παραγγείλετε τις μπομπονιέρες σας έτοιμες δεμένες, στη περίπτωση αυτή ο χρόνος προετοιμασίας είναι περίπου 20-30 εργάσιμες ημέρες, ενώ η επιβάρυνση της κατασκευής υπολογίζεται ενδεικτικά 0.20-0.50 ευρώ ανά τεμάχιο, ανάλογα το είδος της μπομπονιέρας.

καλαθι αγορων

 
Δωρεάν Μεταφορά